МАЛА БЕЛА КЊИГА – У шта верујемо

МАЛА БЕЛА КЊИГА (1991.) – аутор: Бен Класен, ПМ. саставио: вел. Виктор Волф.

У шта верујемо – први део

Свакодневна афирмација вере креатора

 1. ВЕРУЈЕМО у вечне законе природе који су доказани кроз науку, историју, логику и здрав разум.
 2. ВЕРУЈЕМО да је највиши закон природе опстанак наше врсте под било којим средствима и ма колико то коштало.
 3. ВЕРУЈЕМО да је наша раса наша религија.
 4. ВЕРУЈЕМО да је расна лојалност највећа част, а да је расна издаја најгори злочин.
 5. ВЕРУЈЕМО да шта је добро за белу расу је највећа врлина, а оно шта је лоше за белу расу је крајњи грех.
 6. ВЕРУЈЕМО да је бела раса најлепша и најузвишенија креација природе.
 7. ВЕРУЈЕМО да је креативизам суштина беле расне душе.
 8. ВЕРУЈЕМО да је бела раса одувек била зачетник и створитељ култура и цивилизација вредних пажње.
 9. ВЕРУЈЕМО да без беле расе не би било ниједних вредних култура и цивилизација.
 10. ВЕРУЈЕМО да је потребно да бела раса прво опстане и прошири се а то је једино могуће кроз РЕВОЛУЦИЈУ ВРЕДНОСТИ КРОЗ РЕЛИГИЈУ, из тог разлога комплетно и категорички одбијамо јудео-хришћанске, демократско-марсистичке  и либерлано-феминистичке вредности данашњице и желимо њихову замену са новим и темељним вредностима, којима је раса основа.
 11. ВЕРУЈЕМО да је јеврејско хришћанство смртоносни отров који је уништио величанствену белу римску цивилизацију и тренутно уништава целу  белу расу; због тога хришћанство мора бити разоткривено, поражено и елеминисано током спасавања беле расе.
 12. ВЕРУЈЕМО да је  једина, права и револуционарна бела расна религија – креативизам – на сваки начин далеко логичнији, доследнији, свеобухватнији, смисленији и надахњујући од свих осталих религија, идеологија и политичких партија заједно; из тог разлога настојимо да заменимо све остале религије, идеологије и партије.
 13. ВЕРУЈЕМО у јединство наше белачке расне религије са нашим белим расним државама.
 14. ВЕРУЈЕМО у тоталну унификацију беле расе на основама расне религије (креативизам) и једног расног језика (латински) у светску белачку расну заједници.
 15. ВЕРУЈЕМО да само једна и истинита и револуционарна бела расна религија – КРЕАТИВИЗАМ – има потенцијал не само да беле људе води до победе широм света, већ да води белце наредних милион година ка новој белој ренесанси, белијем и светлијем свету, и славној ери белог супер човека.
 16. ВЕРУЈЕМО да бела раса, њено културно и биолошко наслеђе, налази се нападнуто од стране њених смртних расних непријатеља: Јевреја, црнаца и осталих прљавих раса.
 17. ВЕРУЈЕМО да је услед јеврејског подстицаја демографске експлозије обојених раса морамо (питање живота и смрти) не само почети, већ и морамо победити широм света у белом расном светом рату унутар садашње генерације.
 18. ВЕРУЈЕМО да је RaHoWa (Racial Holy War) под победничком заставом једне, једине, истините и револуционарне религије – КРЕАТИВИЗАМ, једини пут ка оживљавању и спасењу беле расе.